Maak jij de lekkerste rijstpap?

Dendermonde – Vorig jaar ging men naar aanleiding van de ‘Week van de Smaak’ op zoek naar de lekkerste paardenworsten. Dit jaar worden alle Dendermondse keukenprinsen en –prinsessen opgeroepen om de vakjury te verbazen met hun lekkerste rijstpap. “Rijstpap was vroeger een delicatesse voor rijk burgers. Intussen is het gelukkig beschikbaar voor een groot publiek”, vertelt André Delcart, medeorganisator van de activiteiten in het kader van de ‘Week van de Smaak’ in Dendermonde. Als jij het lekkerste rijstpaprecept hebt, kan je jezelf tot en met 31 oktober aanmelden en deelnemen aan deze wedstrijd. De proeverij vindt plaats op 20 november in het Koninklijk Technisch Atheneum aan de Zuidlaan.

Meer informatie: musea@dendermonde.be of 052 21 30 18.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord