Carnavalsgroep NeNoekAf viert zijn eerste verjaardag

Dendermonde – In november vorig jaar werd de nieuwe carnavalsgroep DKV NeNoekAf opgericht. Nu, een jaartje later, zetten de carnavalisten van NeNoekAf het nieuwe carnavalsseizoen in met een Bingoavond. Deze activiteit vindt plaats op zaterdag 6 november in zaal Boonwijt in Sint-Gillis.

“Toen we in november vorig jaar startten met onze groep en een paar maanden later al deelnamen aan aan de cavalcade van Dendermonde als volwaardige groep met eigen kostuums en een zelfgebouwde wagen verklaarde iedereen ons nog gek, zeg maar ne noek af. Nu een jaartje hebben we al onze strepen verdient en bewezen wat we kunnen”, aldus Johan Goeman, woordvoerder van de groep.

“Op dit elan willen we verder gaan en in ons tweede seizoen willen we de afwerking en het niveau van ons thema en wagen nog opkrikken, maar tegelijk blijven we onze visie trouw. Plezier komt op eerste plaats en we willen het publiek weer aan het lachen brengen met een thema ingespeeld op de actuele problematiek in Dendermonde.”

Om één en ander mogelijk te maken, organiseert DKV NeNoekAf op zaterdag 6 november om 19.30 uur zijn tweede grote Bingoavond. Deze activiteit vindt plaats in zaal Boonwijt in Sint-Gillis.

Johan Goeman: “Iedereen is welkom zowel om mee te spelen als om een glas te komen drinken. Steunkaarten zijn te verkrijgen aan 4 euro bij de leden van de groep. Men kan deelnemen aan twee superronden waarmee o.a. een Ardennenweekend, een GPS-toestel, een GSM, een droogkast enzovoort te winnen zijn. Wij hopen op heel wat steun te mogen rekenen en natuurlijk ook heel wat mensen gelukkig te maken met een mooie prijs.”

DKV NeNoekAf steunt ook kandidate Prinses Carnaval 2011 Yvonne De Vijlder. “Zo willen we niet alleen deelnemen aan de carnavalsstoet als DKV en activiteiten organiseren om onze werking te ondersteunen, we willen ook actief mee instaan voor de verdere uitbouw van het ganse carnavalsgebeuren in Dendermonde”, aldus Johan Goeman namens DKV NeNoekAf.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord