Second Line huldigt de legendarische Johnny Cash

Dendermonde – Second Line, de jonge garde van de Honky Tonk Jazzclub, pakt op zaterdag 20 november uit met zijn eerste ‘Tribute Night’. “Deze allereerste editie bouwen we op rond de figuur Johnny Cash en zijn legendarische muziek”, vertelt voorzitter Jonathan Heuvinck.

Met ‘NOT Johnny Cash & The Tennessee Four’ en ‘Johnny’s Casual Backup’ brengt Second Line twee Vlaamse Johnny Cash-coverbands op het podium. In de geest van de Sun Studio is er ook een vrij podium om bezoekers de kans te bieden zelf iets te brengen van ‘The Man in Black’.

De ‘Johnny Cash Tribute Night’ vindt plaats op zaterdag 20 november in de Honky Tonk Jazzbunker, Leopold II-laan 12A. De toegang bedraagt 6 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord