Vive la fiesta!

Dendermonde – Het hoogtepunt van de ‘Week van de Smaak’ in Dendermonde vindt plaats op zaterdag 20 november in het Koninklijk Technisch Atheneum aan de Begijnhoflaan.

Aangezien dit jaar Spanje het gastland is en in Spanje relatief veel rijst geteeld wordt, lag het voor de hand om tijdens deze ‘Week van de Smaak’ de link te leggen tussen onze eigenste rijstpap en paella, de typisch Spaanse rijstschotel met vlees en vis. Zaterdag 20 november is het dus dubbel feest. Om 13.30 uur is er niet alleen de ontknoping van de rijstpapwedstrijd, bovendien maakt burgemeester Buyse tussen 12 en 14 uur lekkere Spaanse tapas klaar en demonstreren de docenten van CVO Leerstad de bereiding van paella. De cursisten zorgen eveneens voor andere typisch Spaanse gerechten. Uiteraard kan je die dag van alles en nog wat proeven! De stedelijke bibliotheek zal van 14 tot 18 uur Spaanse literatuur presenteren en voorziet een kinderhoekje. Om 14.30 uur treedt het Flamenco jazzensemble Soniquete op. Serena en Fabio Wuytack leiden van 15 tot 15.30 uur een workshop salsa. Om 15 en 16 uur start een sessie wijndegustatie. Tot slot vindt van 15.30 tot 16.30 uur de introductieles “Spaans voor levensgenieters” plaats.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord