Yvonne organiseert eetfestijn

Sint-Gillis – Yvonne De Vylder stelde zich kandidaat voor de titel van Prinses Carnaval 2011. Om de nodige campagnefondsen in te zamelen, organiseert ze op zondag 7 november in zaal ’t Klokske op ’t Keur een groot eetfestijn. Je kan er terecht van 11.30 tot 22 uur. Op de menukaart staan frietjes met vol-au-vent (10 euro), frietjes met stoofvlees (10 euro) en voor de kinderen balletjes in tomatensaus (5 euro).

Meer informatie: 0476 61 90 66 of 0476 32 63 63.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

  1. een schoonzus van mij uit Axel (NLD) had het maar over vol-au-vent. Hier bij mij in Rotterdam weet ik geen plek waar ik het kan kopen maar het schijnt heerlijk te zijn. Helaas ben ik door invaliditeit niet in staat om bij U de vol-au-vent te proeven maar ik zou het wat graag eens proeven.
    Kunt U mij eens een portie op sturen?
    Graag en bedankt.

Geef een antwoord