Search

Aannemer zal schade begraafplaats Baasrode herstellen

Baasrode – Tijdens ontruimingswerken op de begraafplaats van Baasrodewerd door de aannemer grond aangevoerd die een grote hoeveelheid wortelen bevatte. Niet alleen de bezoekers van het kerkhof zijn verontwaardigd, ook het stadsbestuur. Dat verontschuldigt zich voor de hinder en schade die deze werken met zich hebben meegebracht en stelt alles in het werk om deze zo snel mogelijk op te lossen.

Vandaag, 5 november 2010, had het stadsbestuur een onderhoud met de aannemer. Het resultaat is dat de betrokken firma de aangevoerde grond zal frezen, fatsoeneren en vervolgens inzaaien met gras. Deze werken worden uitgevoerd in de week van 15 november en zijn volledig ten laste van de aannemer.

Tijdens de werken werden ook enkele grafzerken beschadigd. Nabestaanden die beschadigingen vaststellen aan een grafzerk van een familielid kunnen dit melden aan de dienst burgerlijke stand. De dienst bundelt deze klachten en start een schadedossier op.

Meer info: Dienst burgerlijke stand, begraafplaatsen, 052/25 11 47, begraafplaatsen@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie