Unizo plant infosessie over inbraakbeveiliging

Dendermonde – Unizo Dendermonde organiseert op dinsdag 23 november om 19.30 uur een informatiesessie over inbraakpreventie en –beveiliging onder het motto ‘voorkomen is nog altijd beter dan genezen’ . In de vroegere Abdijschool (Provinciaal Volwassenenonderwijs) zullen drie deskundigen van Unizo, een preventieadviseur, een architect en een medewerker van een bank- en verzekeringsinstelling meer toelichting geven en geïnteresseerden wegwijs maken in de complexe materie.

Het Provinciaal Volwassenenonderwijs bevindt zich aan de Dijkstraat 52. De toegang is voor Unizo-leden gratis; niet-leden betalen 5 euro. Vooraf inschrijven gewenst : secr@unizo-afd-dendermonde.be of 052 21 17 88.

www.unizo.be/dendermonde

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord