Search

Unizo plant infosessie over inbraakbeveiliging

Dendermonde – Unizo Dendermonde organiseert op dinsdag 23 november om 19.30 uur een informatiesessie over inbraakpreventie en –beveiliging onder het motto ‘voorkomen is nog altijd beter dan genezen’ . In de vroegere Abdijschool (Provinciaal Volwassenenonderwijs) zullen drie deskundigen van Unizo, een preventieadviseur, een architect en een medewerker van een bank- en verzekeringsinstelling meer toelichting geven en geïnteresseerden wegwijs maken in de complexe materie.

Het Provinciaal Volwassenenonderwijs bevindt zich aan de Dijkstraat 52. De toegang is voor Unizo-leden gratis; niet-leden betalen 5 euro. Vooraf inschrijven gewenst : secr@unizo-afd-dendermonde.be of 052 21 17 88.

www.unizo.be/dendermonde

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie