Gymnasten vallen in de prijzen

gymnastenvallenindeprijzen.jpg
Dendermonde – Op zaterdag 30 oktober namen vier gymnasten van turnclub GymMax uit Dendermonde deel aan de internationale clubmeeting aerobic gymnastics in het Duitse Neustadt a/d Weinstrasse.

Ze behaalden er zeer mooie resultaten. In de categorie national development (10 tot 12 jaar) was het voor Laura Verbeke een eerste wedstrijdervaring. En het was meteen een goede, want Laura slaagde erin om de eerste plaats te behalen.

Bij de junioren (15 tot 17 jaar) wist Laura Guns beslag te leggen op de tweede plaats. Alain Aelterman werd met zijn nieuwe oefening eerste in de categorie seniors. In de categorie Mixed Pair seniors wist hij samen met Marijke Laureys ook beslag te leggen op de eerste plaats.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord