Zenith presenteert The Paranoiacs op 10 november

Sint-Gillis – The Paranoiacs houden het na 25 jaar voor bekeken. Nochtans gooide de band nog niet zo lang geleden hoge ogen in de preselecties van het Eurovisie Songfestival. Afscheid nemen, doen ze met een nieuw album ‘Love Junks’ en een aantal energieke optredens over heel het land.

“In het kader van deze afscheidstournee zakt de band, die misschien wel de beste was in zijn genre die ons landje ooit gekend heeft, ook naar Dendermonde af. Op woensdag 10 november spelen de Paranoiacs immers een van hun allerlaatste concerten in Jeugdhuis Zenith”, aldus Diederik Vermeir. Het voorprogramma wordt verzorgd door The Mudgang.

Tickets voor deze onvergetelijke avond kosten slechts 6 euro in voorverkoop en 7 euro aan de kassa. Reserveren is mogelijk via diederik@jhzenith.be. De deuren gaan open om 20.30 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord