Denderpop op het eind van juni volgend jaar

Dendermonde – De organisatoren van Denderpop laten op hun website weten dat er zeker een tweede editie van het festival komt, maar dat het evenement voortaan eind juni zal plaatsvinden.

“De eerste editie van Denderpop heeft duidelijk gemaakt dat Dendermonde hunkert naar haar eigen popfestival. De combinatie van een echt authentiek festivalterrein, verschillende Dendermondse artiesten, een gezellige sfeer en vooral steengoede muziek was een concept dat duidelijk aansloeg”, aldus de initiatiefnemers. “Het was dus meer dan duidelijk dat er een vervolg moest komen in 2011.” Het festival dat dit jaar eind augustus plaatsvond, verhuist evenwel naar het laatste weekend van juni. “Zo kan iedereen de zomervakantie swingend inzetten”, aldus Denderpop.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord