De Speelplaneet engageert nieuwe animatoren

speelplaneetzoektmonitoren.jpg
Dendermonde – Speelplein De Speelplaneet organiseert op zaterdag 13 november van 16 tot 18.30 uur een informatiesessie voor jongeren vanaf 16 jaar die graag animator willen worden. Dit gebeurt op de terrein van de toekomstige jeugdcampus aan Heirstraat 61 in Appels.

“Na een bijzonder geslaagde zomer met een gemiddelde van 110 kinderen per dag, zet ons speelplein met veel goesting het nieuwe werkjaar in. Hierbij kunnen nieuwe animatoren onze enthousiaste ploeg, een zeventigtal actieve animatoren, komen versterken. Je kan animator worden bij de Speelplaneet vanaf dat de zomer waarin je je zestien wordt”, aldus Alexandra Taylor.

“Op zaterdag 13 november voorzien wij een moment waarop je wat meer informatie kan verkrijgen over het reilen en zeilen op de Speelplaneet.

Meer informatie: www.speelplaneet.net

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord