Waarheen op oudejaarsnacht?

Dendermonde – Het is elk jaar opnieuw uitvogelen waar op oudejaarsnacht de vetste feestjes plaatsvinden. Dit jaar kan je opnieuw kiezen uit de ‘gevestigde waarden’: ‘Enter 2011 in Style’ in het Fabriek (Baasrode), New Year’s Eve in Zenith (Sint-Gillis) en de ‘Stuikfuif’ (Grembergen). De Stuikfuif vindt voor het tweede jaar op rij plaats in de gemeenteschool in Grembergen. “De avond zal worden opgesmukt met tal van special effects, fantastische belichting, free gadgets, extra veel cocktails en vanzelfsprekend met niemand minder dan dj Gino”, aldus Sander De Prez van Chiro Don Bosco. De opbrengst winst gaat integraal naar de chirowerking.

Ben je op de hoogte van nog meer feestgeweld op oudejaarsnacht laat het weten in de comments.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord