’t Klein Muziekske viert jubileum met boottocht

kleinmuziekske.jpg
Deze foto van Tsjing Boem, later bekend als ’t Klein Muziekske, werd gemaakt op 14 april 1971.

Dendermonde – Op 14 april 1971 gaf ’t Klein Muziekske, toen nog Tjing Boem, zijn eerste optreden tijdens een voetbalwedstrijd van KAV Dendermonde. De band telde op dat ogenblik vijf muzikanten. “Ondertussen en door de jaren heen hebben wij een en ander beleefd. We waren zelfs laureaat van de persprijs”, aldus Patrick Meulebroek van ’t Klein Muziekske. “Zowel wat betreft bezetting van muzikanten als van diverse optredens in binnen- en buitenland kunnen wij terugblikken op een rijke geschiedenis. Ons goed bijgehouden archief is hier getuige van.”

Al veertig jaar lang zorgt ’t Klein Muziekske intussen voor muzikaal vermaak op allerhande activiteiten en evenementen. Om dit jubileum te vieren plant de band een boottocht. “Wij willen dit feestjaar daverend inzetten met vrienden en sympathisanten, en organiseren op zaterdag 9 april een bootreis op de Schelde”, aldus Patrick Meulebroek. “Het is de bedoeling een ganse dag op de boot van animatie en plezier te genieten samen met ’t Klein Muziekse in zijn huidige 13-koppige bezetting. Er wordt gevaren vanaf Dendermonde door de haven van Antwerpen tot de kleine dorpjes Doel en Lillo.”

De deelnameprijs bedraagt 50 euro per persoon. In dit bedrag zijn de boottrip en een uitgebreide barbecue à volonté aan boord inbegrepen. Men vertrekt om 10 uur aan de steiger op de Sint Onolfsdijk en men is rond 19 uur terug op dezelfde plek.

Inschrijven kan bij Patrick Meulebroek (052 22 44 00) of Wim Van Damme (0476 52 66 02).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

Geef een antwoord