Een luie zondag met Sarah Ferri

Dendermonde – Singer songwriter Sarah Ferri brengt op zondag 6 februari van 14.30 tot 18.00 uur in de Honky Tonk Jazzclub een bundel eigenzinnige en sprookjesachtige songs in een gipsy, jazzy sfeertje.

Met Sarah Ferri brengt organisator Second Line een eerste ‘grote madam’ naar Dendermonde. Sarah Ferri was winnares van het ‘Jonge Wolven’-concours op de Gentse Feesten. Ze straalde op de planken van de AB en was betoverend weergaloos op Dranouter. Met haar prachtige stem pakt deze jonge Gentse moeiteloos elke zaal in. Niet te missen dus, live in de Honky Tonk.

Meer informatie: www.secondline.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord