Search

NeNoekAf bakt satés

Dendermonde – Carnavalvereniging NeNoekAf organiseert op zondag 6 februari van 11 tot 20 uur het SatéSmulFestijn in zaal ’t Kloksken op ’t Keur.

satesmulfestijn_large.jpg“Carnaval komt dichter bij! Elke dag krijgen de wagens meer vorm, wordt er isimo gesneden, kiekengaas gespannen en papier geplakt. De spanning stijgt. Maar naast een mooie wagen moeten er natuurlijk ook mooie opvallende kostuums zijn. Om dit alles toch wat te bekostigen geven we in de laatste rechte lijn nog een Satésmulfestijn”, aldus woordvoerder Johan Goeman. “Iedereen kan er proeven van saté met frieten en diverse sauzen aan 12 euro voor volwassenen, en 6 euro voor kinderen.”

Kaarten bestellen kan bij Johan Goeman op dit nummer 0477 77 73 73.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie