NeNoekAf bakt satés

Dendermonde – Carnavalvereniging NeNoekAf organiseert op zondag 6 februari van 11 tot 20 uur het SatéSmulFestijn in zaal ’t Kloksken op ’t Keur.

satesmulfestijn_large.jpg“Carnaval komt dichter bij! Elke dag krijgen de wagens meer vorm, wordt er isimo gesneden, kiekengaas gespannen en papier geplakt. De spanning stijgt. Maar naast een mooie wagen moeten er natuurlijk ook mooie opvallende kostuums zijn. Om dit alles toch wat te bekostigen geven we in de laatste rechte lijn nog een Satésmulfestijn”, aldus woordvoerder Johan Goeman. “Iedereen kan er proeven van saté met frieten en diverse sauzen aan 12 euro voor volwassenen, en 6 euro voor kinderen.”

Kaarten bestellen kan bij Johan Goeman op dit nummer 0477 77 73 73.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord