Search

Win duo-ticket voor 2 Meter Sessies in Belgica

Dendermonde – Na de eerste succesvolle 2 Meter Sessies theatertour in Nederland komt Jan Douwe Kroeske nu naar Vlaanderen. Op zaterdag 29 januari om 20 uur is hij te gast in cultuurcentrum Belgica. Voor de gelegenheid neemt hij de jonge winnaars van de Humo’s Rock Rally 2010, School Is Cool, mee.

Na bijna 25 jaar 2 Meter Sessies op televisie en radio is er een geweldig archief van prachtige opnamen in beeld en geluid gevormd. Aan elke opname kleeft een mooi verhaal en wie kan die beter delen dan Kroeske. Hij neemt het publiek mee op een muzikale reis door de vele klassiekers die zijn muziekarchief rijk is, denk aan Tori Amos, Willy Deville, James Taylor, Coldplay,Vic Chesnutt en Yeasayer. Ook nieuwe opnames zullen de revue passeren, zoals Gabriel Rios, The Low Anthem en Milow.

Op het podium komt ook School Is Cool. De band houdt het midden tussen pakweg Arcade Fire en Beirut. Met een overtuigende show in de AB eind maart werden ze gekroond tot winnaar van de 17de editie van Humo’s Rock Rally: het rockconcours der rockconcoursen.

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Maak kans op een duo-ticket!!

We kunnen dankzij cultuurcentrum Belgica vijf duo-tickets voor dit evenement weggeven. Wat moet je doen? Stuur voor vrijdag 28 januari om 18 uur een e-mail met in de onderwerpregel het bericht ‘2 Meter Sessies’ naar info@editie.net. Nog dezelfde avond brengen we de vijf winnaars op de hoogte. Doen!

Update! Deze wedstrijd is intussen afgelopen!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie