Wijkinspecteurs aanwezig op Facebook

Dendermonde – Je kan de wijkinspecteurs van de politiezone Dendermonde sinds 31 december ook op Facebook terugvinden. “De PZ Dendermonde is een ééngemeentepolitiezone. In onze zone zijn er 12 wijkinspecteurs werkzaam. Op deze pagina kun je je wijkinspecteur leren kennen.” Met deze korte tekst stellen de wijkinspecteurs zich voor op de sociale netwerksite Facebook. “De wijkinspecteurs zijn het aanspreekpunt in geval van overlast, storende problemen en kleinschalige criminaliteit. Op basis van hun kennis en ervaring zijn zij het best geplaatst om de problemen die zich in hun wijk voordoen aan te pakken.”

Klik hier om de Facebookpagina van de wijkinspecteurs te bezoeken

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord