Zoek

Lof der Zotheid op 27 februari

Dendermonde – Op zondag 27 februari om 15 uur brengt de muziekacademie de voorstelling ‘Lof der Zotheid’ in de Sint-Jozefkerk op ’t Keur in het kader van de Dag van het Deeltijds Kunstonderwijs (DKO).

“Traditioneel is de ‘Dag van het DKO’ een zaterdag, maar de ervaring leert ons dat een zaterdag niet de meest geschikte dag is om een leuke activiteit te organiseren”, aldus de initiatiefnemers. Om die reden werd gekozen voor een zondag. “Het koor, de samenzangklassen, enkele samenspelgroepen, de woordafdeling en de dansers van de school zullen samen een gevarieerd concert geven waarin je een mooi overzicht krijgt van wat de leerlingen in onze academie allemaal kunnen leren.”

Na het concert is er de mogelijkheid voor een babbel, een knabbel en een drankje in de parochiezaal ’t Klokske vlakbij de kerk. Hier zullen de leerlingen van de pop- & jazzafdeling voor de muzikale ambiance zorgen.

De toegang bedraagt 5 euro (tot en met 12 jaar slechts 2 euro).

Meer informatie: www.dagvanhetdko.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie