Wegenwerken aan kruispunt bijna afgelopen

Grembergen – Maandag 21 maart start de laatste fase van de wegenwerken aan het kruispunt Grtootzand, Zeelsebaan en Martelarenlaan. “De aannemer start vroeger dan voorzien met de eindfase van het project. In deze laatste fase wordt het nieuwe kruispunt in zijn geheel afgewerkt”, laat het stadsbestuur weten.

Deze laatste fase houdt een nieuwe tijdelijke verkeersregeling in. Het Grootzand wordt opnieuw volledig afgesloten. Op de Zeelsebaan is slechts verkeer in één richting mogelijk, namelijk van Dendermonde naar Zele. “Hierdoor zal meer filevorming ontstaan op de omleggingswegen”, aldus de stad. “Het volledige kruispunt zal opnieuw worden opengesteld tegen eind maart.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord