Lokale politie twittert

Dendermonde – De lokale politie heeft sinds kort een eigen account op het populaire Twitter. Het verkeershandhavingsteam kondigt via de microblog verkeerscontroles aan. “Weggebruikers worden via Twitter op de hoogte gebracht van een deel van de verkeerscontroles. Elke werkdag wordt er minstens over één controle getwitterd. Het unieke is dat in elke ’tweet’ ook de reden van de controle wordt benadrukt”, aldus politiewoordvoerder Katleen Bombeke. “Door de controles aan te kondigen, ziet iedereen wat de politie doet om de verkeersveiligheid te verhogen. Daarnaast hoopt de politie dat de aankondigingen preventief zullen werken doordat men merkt dat er regelmatig wordt gecontroleerd.”

Meer informatie: www.twitter.com/dendermondetraf.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord