Wat kan je in 150 minuten leren?

Dendermonde – Op donderdag 28 april vindt in onze stad het eerste ‘Learning Event’ plaats. Het uitgangspunt: wat kan je leren in 150 minuten? Op 2,5 uur leer je effectiever communiceren, wijn degusteren, op een fiscaalvriendelijke manier geld uit je vennootschap halen, je loopbaan sturen, toveren met Excel of jezelf als een ‘personal brand’ neerzetten. Het initiatief voor deze workshops komt van JCI – Jonge Kamer Dendermonde en het centrum voor volwassenenonderwijs Leerstad. De workshops starten om 18.30 uur. Deelnemen kost slechts 5 euro als je voor 20 april inschrijft. Het eerste Learning Event sluit af met een gratis netwerkreceptie.

Meer informatie: www.jci-event.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

Geef een antwoord