IJsberen maken zich klaar voor paasduik

paasduikijsberen.jpg

Dendermonde – Op 26 maart werden in onze stad de nieuwe ‘ijsberen’ gedoopt! Geen echte natuurlijk, maar wel onbevreesde mannen en vrouwen die een duik in ijskoud water af en toe zien zitten. Peter Van Doorsselaer van de Dendermondse IJsberen: “We hebben een pracht van een seizoen achter de rug. Alles is perfect verlopen. We kregen veel steun van het stadsbestuur, de directie en het personeel van recreatiebad Olympos waar we bijzonder dankbaar voor zijn.” De Dendermondse IJsberen hebben zelfs plannen om uit te breiden naar Hamme. “We gaan volgend seizoen een nieuw evenement organiseren in Hamme, namelijk een carnavalsduik. Maar dat zijn toekomstplannen. Dit jaar hadden we ook al een nieuw evenement: wandelen en ijsberen. Het initiatief werd bijzonder goed onthaald bij de deelnemers. Misschien is het ook voor herhaling vatbaar”, aldus Peter Van Doorsselaer. “Op die manier bouwen we aan een mooie toekomst van een club die al sinds 1973 bestaat.”

Op zondag 24 april organiseren de Dendermondse IJsberen hun traditionele Paasduik in het donkmeer in Overmere-Berlare.

Meer informatie: www.dendermondseijsberen.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie