Meiboomplanting op zondag 15 mei

Grembergen – Volkskunstgroep Reynout nodigt je op zondag 15 mei uit op zijn 33ste Meiboomplanting. Deze activiteit vindt plaats op de speelplaats van het Reynoutlokaal in de Sint Elooistraat. In de straat heeft gelijktijdig ook de zesde Bloemenmarkt met gratis bedeling van potgrond plaats.

De festiviteiten worden geopend om 11.30 uur met een aperitiefconcert door de Dendermondse Mardi Gras Jazzband. Om 12.30 uur kan je aanschuiven voor de Satékes op ’t vier.

De eigenlijke meiboomplanting begint om 14 uur en wordt geopend door het Reynout-muziekensemble en een optreden van Reus Gust en ’t Klein Muziekske. Er is verder ook de groep Association Culturelle Lusitiana met Portugese muziek en dansen, de folkmuziekgroep Cabas Perdu, circusinitiatie met Activo, Draaiorgel Pier Lala en vanzelfsprekend ook de dansers en vendeliers van Reynout zelf. Tussendoor zijn er volksspelen en gemeenschapsdansen, en wordt het Meipaar aangeduid. Het einde is voorzien tegen 18 u.

De toegang is gratis, maar voor de satés betaal je 13 euro en is op voorhand inschrijven wenselijk. Tel. 0497 86 63 97 of 0476 25 64 03 of 052 42 48 68 of 052 21 35 89. E-mail: reynout@telenet.be. Bij regenweer gebeurt een en ander in het Reynoutlokaal op hetzelfde adres.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord