Jarig cultuurcentrum zorgt voor feestelijke programmering

Dendermonde – Cultuurcentrum Belgica bestaat volgend seizoen 15 jaar en viert dat “met een divers programma voor jong en oud, op maat van stad en regio, met de mooiste en aantrekkelijkste acteurs, actrices en muzikanten uit dit land en ver daarbuiten”.

Het volledige aanbod kan je vanaf 15 mei raadplegen op de website van het cultuurcentrum (zie ook hieronder). Op 18 mei om 19 uur start de abonnementenverkoop, losse tickets zijn te koop vanaf 29 mei. Online reserveren kan vanaf 6 juni.

Theater
Warre Borgmans, Jaak Van Assche, Tuur De Weert & Arnold Willems, tg Ceremonia, Skagen, Braakland/ZheBilding, Lazarus, Bob De Moor/Twijfel vzw, Pascale Platel, Bruno Van den Broecke & Nico Sturm, Laika, ….

Humor
Veerle Malschaert & Joris Velleman, Gili, Katinka Polderman, Philippe Geubels, Alex Agnew

Duikboot Belgica (familievoorstellingen)
Inne Goris/LOD, An De Donder, Rasa, Theater Tieret, DE MAAN, Sprookjes en zo, Stella Den Haag, Kapitein Winokio, De kolonie mt, Bronks

Muziek
Nicolas Achten & Reinoud Van Mechelen, Il Fondamento, BL!NDMAN, Van Winckelsessies kamermuziek, Radio Modern, Ozark Henry, Pieter Embrechts and the New Radio Kings, Antonio Forcione, Karim Baggilli / Myrddin Quartet, Axl Peleman, Buurman, Jokke Schreurs, Orquesta Tanguedia, Arid, The Samurai, Buscemi, Perles d’Amour, Christian Mendoza Group, Hannelore Bedert/Jelle Cleymans, Urban Trad, Violeiros de Brasil, Violons Barbares, Admiral Freebee, Willem Vermandere, Jef Neve trio, Baloji , Jukebox 2000, Lady Linn, Eva De Roovere, Motek, Mercedes Peon, Percossa, De Nieuwe Snaar, Antonio Zambujo

Matinee
Chris Lomme & Jo De Meyere, D’irque & Fien en filmmatinees

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord