Kunstenaars stellen samen tentoon in zaal Entrepôt


Dendermonde – Pierre D’Hooghe, Edward Verhas en Johann De Feyter, drie gewaardeerde Dendermondse kunstenaars, openden gisteren in de feestzaal van Brasserie Entrepôt een gezamenlijke tentoonstelling van schilderijen en beeldhouwwerken. Gastspreker schepen Marius Meremans belichtte kort elk van de kunstenaars en hoopte dat zij nog lang zouden kunnen doorgaan met het creëren van kunst. Bij de kunstenaars klonk een beetje gemor omdat het moeilijk is in Dendermonde een geschikte en betaalbare expositieruimte te vinden. Het trio liet het echter niet aan hun hart komen en zagen er heel tevreden uit met de opkomst.

De expositie loopt nog tot 29 mei en is alle dagen open van 14 tot 18 uur, behalve op dinsdag en woensdag. Brasserie Entrepôt vind je aan de Sint-Jorisgilde 11.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord