Search

Vroegere stadsgenoot op de rode loper in Cannes

Dendermonde – Onafhankelijk filmproducent Katleen Goossens, geboren en getogen in Dendermonde, werd met de kortfilm ‘Badpakje 46’ geselecteerd voor de officiële competitie op het Internationaal Filmfestival van Cannes en maakt kans op de Gouden Palm in de categorie kortfilms. ‘Badpakje 46’ werd vorig jaar gedraaid door regisseur Wannes Destoop als afstudeerproject aan het KASK. Amatorski maakte de muziek. Het is zes jaar geleden dat nog een keer een Vlaamse kortfilm werd genomineerd.


Regisseur Wannes Destoop en filmproducent Katleen Goossen in Cannes. (c) Foto: Vlaamsefilm.be

Meer informatie: www.badpakje46.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 reacties

Geef een reactie