Gratis graveren van auto’s tegen diefstal

Dendermonde – De preventiedienst van de lokale politie organiseert een grote graveeractie om autodiefstallen te voorkomen. Deze actie vindt plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni op het terrein van de stad op het Hoogveld.

In alle ruiten van het voortuig wordt gratis een unieke code aangebracht Deze code kan niet uitgewist worden. De eigenaar krijgt meteen ook een persoonlijk graveerattest mee met daarop de gegevens van zijn of haar auto en het graveernummer.

De code schrikt niet enkel potentiële autodieven af. De ruiten vervangen van een gestolen auto zou de dief namelijk flink wat geld en tijd kosten. Het graveren helpt de politiediensten ook de eigenaar terug te vinden na een eventuele autodiefstal. Bovendien is het een eenvoudige procedure die weinig tijd in beslag neemt.

Om lange wachttijden te vermijden en voor een goede gang van zaken dient u zich op voorhand in te schrijven. Dit kan via de telefoon (052 25 12 00) op aan de onthaalbalie van het politiecommissariaat. Het graveren neemt vijf à tien minuten in beslag. Er zullen meerdere teams aanwezig zijn om iedereen zo snel mogelijk te bedienen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord