Internationale estafetteloop doet onze stad aan

Dendermonde – De deelnemers aan de jaarlijkse Roparun, een estafetteloop van zo’n 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam voor het goede doel, lopen op zondag 12 juni voor de eerste keer door het stadscentrum. Aan dit sportieve evenement neemt ook het deels Dendermondse Roparunteam No Better Beginners (team 83) deel.

Naar aanleiding van de doortocht van de Roparun organiseert het stadsbestuur samen met enkele sportverenigingen op de Vlasmarkt onder meer een ‘Roparun for Kids’ en een tornooi
‘Human Table Soccer’. Voor de allerkleinsten komen er springkastelen en er worden ook dansoptredens gepland. Om 20.30 uur treden het Dendermonds Bierkwartet en Puirek op. DJ Jan Van Gaver zorgt later op de avond voor de verdere muzikale omkadering. De initiatiefnemers hopen dat stadsgenoten de honderden deelnemers massaal zullen komen aanmoedigen. Het geld dat met de Roparun wordt ingezameld, gaat naar de nazorg voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Meer informatie: www.roparun.nl en www.team83.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord