Kleuters bezoeken boerderij Groenenhof

Dendermonde – Op 18 mei brachten alle kleuters van de derde kleuterklas van de basisschool Atheneum Dendermonde samen een bezoek aan de boerderij ‘Groenenhof’ in de Hoogstraat in Sint Gillis. De kinderen mochten de paarden, ezels, koetjes, geitjes en hangbuikvarkentjes aaien, eten geven en verzorgen.

Ook een ritje op de ezels en paarden was mogelijk. De kleuters maakten ook kennis met het kersverse veulentje en het pasgeboren geitje! Het werd een keitoffe, leerrijke en onvergetelijke voormiddag! De kleuters van de tweede kleuterklas gingen er heen op 19 mei en op 23 mei was het de beurt aan de leerlingen van het eerste leerjaar. (idk)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord