“We hopen op een bevlogen exhibitie”

Dendermonde – Jong talent krijgt dit najaar de kans om in één van de Dendermondse musea te exposeren. “Jeugdcultuur is één van de prioriteiten in ons jeugdbeleidsplan en dus voegen we de daad bij het woord”, aldus jeugdschepen Marius Meremans. “In het najaar stellen we één van onze musea, waarschijnlijk het Zwijvekemuseum, open voor talent uit onze eigen stad. Vurige poëten, wilde schilders, knappe fotografen, gekke beeldhouwers, leuke streetartists enzovoort krijgen de kans om hun kunnen te tonen aan een breed publiek. Dit doen we in onze musea omdat we cultuur van toen willen verenigen met jong cultureel geweld van nu. Aangezien we ervan overtuigd zijn dat Dendermonde barst van de ‘artknights’, doen we een warme oproep naar mogelijke kandidaten. We hopen op een bevlogen exhibitie!”

Heb je interesse? Mail voor 1 augustus naar artknights@dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord