Zoek

“Fiesta Aaghem is een avond voor iedereen”


Oudegem – Zo’n zes jaar geleden werd in Oudegem een nieuwe vereniging opgericht. Het eerste grote initiatief van ‘tPyl was de organisatie van ‘Fiesta Aaghem’. Op zaterdag 16 juli is het zomerse evenement aan de vijfde editie toe.

“We wilden met ‘tPyl het sociaal leven in Oudegem aanzwengelen”, vertelt Tom Bogman. “We wilden het vooral anders aanpakken en kozen voor vernieuwende initiatieven, waaronder Fiesta Aaghem. We denken dat gezien het succes er wel een zekere vraag was.” Andere terugkerende activiteiten van ‘tPyl zijn een gratis aperitiefconcert, workshops rond uiteenlopende onderwerpen, uitstappen, de Nacht van de Vrienden van ‘tPyl enzovoort. De vereniging zette – samen met andere Oudegemse verenigingen – ook zijn schouders onder het succesvolle openluchttoneel ‘De Filosoof van Haagem’.

“‘Fiesta Aaghem’ is een avond voor iedereen”, legt Tom Bogman uit. “Er is voor de kinderen een workshop circustechnieken. Men kan lekker eten op onze Zuiders geïnspireerde barbecue. We serveren tapas en cocktails en plannen optredens met als topper Truephonic met Coco Jr. De locatie wordt volledig aangekleed en gedecoreerd. Het is onze bedoeling om een Zuiderse vakantiesfeer te creëren. En omdat je in ons land nooit zeker bent van goed weer voorzien we sowieso een grote overdekte ruimte zodat het feest ongestoord kan doorgaan.”

Fiesta Aaghem vindt plaats op zaterdag 16 juli vanaf 18 uur in de gemeenteschool Echo, Ouburg 25. De toegang bedraagt 4 euro in voorverkoop en 5 euro aan de kassa.

Meer informatie: www.tpyl.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie