Zoek

Fietszoektocht tot 28 augustus

Schoonaarde – FCJ Schoonaarde, de lokale afdelingen van KWB en het Davidsfonds hebben de handen in elkaar geslagen en organiseren samen van 1 juli tot 28 augustus een fietszoektocht. Het gaat om een tochtje van 20 kilometer langs rustige en landelijke wegen in Schoonaarde en Wichelen. Deelnemen kost 3 euro. Formulieren zijn onder meer verkrijgbaar in café Lange Pier, Moleinde 3. De prijsuitreiking vindt plaats op 2 september in de kantine van FCJ Schoonaarde.

Meer informatie: http://www.kwbschoonaarde.centerall.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie