Fietszoektocht tot 28 augustus

Schoonaarde – FCJ Schoonaarde, de lokale afdelingen van KWB en het Davidsfonds hebben de handen in elkaar geslagen en organiseren samen van 1 juli tot 28 augustus een fietszoektocht. Het gaat om een tochtje van 20 kilometer langs rustige en landelijke wegen in Schoonaarde en Wichelen. Deelnemen kost 3 euro. Formulieren zijn onder meer verkrijgbaar in café Lange Pier, Moleinde 3. De prijsuitreiking vindt plaats op 2 september in de kantine van FCJ Schoonaarde.

Meer informatie: http://www.kwbschoonaarde.centerall.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie