Zoek

Tickets vliegen de deur uit

Dendermonde – De tickets voor de voorstellingen in cultuurcentrum Belgica vliegen de deur uit. De shows van Philippe Geubels, Alex Agnew, Kapitein Winokio en Jaak Van Assche zijn al uitverkocht. In voor deze show worden de laatste tickets aangeboden: ‘Achter De Wolken’ met Chris Lomme en Jo Demeyere, Willem Vermandere, Sprookjes en zo, ‘De Gelaarsde Kat’ van De Maan, ‘Konec’ van De Nieuwe Snaar, ‘Low-la’ met Bruno Vanden Broecke en Nico Sturm en ‘Het Gevecht Van De Vocht’ van Laika. Als je tickets wilt aankopen, hou er dan rekening mee dat het cultuurcentrum gesloten is van 9 juli tot 15 augustus.

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie