Tickets vliegen de deur uit

Dendermonde – De tickets voor de voorstellingen in cultuurcentrum Belgica vliegen de deur uit. De shows van Philippe Geubels, Alex Agnew, Kapitein Winokio en Jaak Van Assche zijn al uitverkocht. In voor deze show worden de laatste tickets aangeboden: ‘Achter De Wolken’ met Chris Lomme en Jo Demeyere, Willem Vermandere, Sprookjes en zo, ‘De Gelaarsde Kat’ van De Maan, ‘Konec’ van De Nieuwe Snaar, ‘Low-la’ met Bruno Vanden Broecke en Nico Sturm en ‘Het Gevecht Van De Vocht’ van Laika. Als je tickets wilt aankopen, hou er dan rekening mee dat het cultuurcentrum gesloten is van 9 juli tot 15 augustus.

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie