Stadsgenoten Tanja en Bob publiceren boek over remotie

Baasrode – Stadsgenoten Tanja Verheyen en Bob Vermeir brachten vorige week hun eerste gezamenlijke boek ‘Remotie. Een stap terug is een stap vooruit’ uit. Beide auteurs doorbreken het taboe op demotie, het tegenovergestelde van promotie.

“Carrières gaan niet altijd in stijgende lijn en waarom zou dat ook? Elke dag zetten mensen in zovele bedrijven een stap terug, vrijwillig of gedwongen”, aldus Tanja en Bob. Naast 14 getuigenissen van onder meer Fernand Koekelberg, Peter Leyman, Mimi Lamote en Ludo Busschots brengen ze het proces in kaart dat elk van hen hebben doorlopen. Het boek sluit af met concrete tips voor de werknemer, de werkgever of de HR-manager. “Eén van de belangrijkste sleutels tot remotie is het terugvinden van de passie”, aldus Tanja en Bob.

Bob Vermeir werkt al meer dan 20 jaar bij de VRT in diverse functies. Hij is nu eindredacteur bij de VRT-Nieuwsdienst voor het programma DeOchtend op Radio1. Tanja Verheyen is assistent aan de Vrije Universiteit Brussel. Ze doctoreert over Corporate SocialResponsibility en de invloed ervan op reputaties van bedrijven. Daarnaast is ze docent en coacht ze bedrijfsleiders in hun communicatie.

Meer informatie: www.remotie.be

© foto: Pieter De Corte

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Eén reactie

Geef een reactie