Verkoop babykledij en speelgoed

Grembergen – Zondag 16 oktober van 14 tot 17 uur organiseert Gezinsbond afdeling Grembergen zijn jaarlijkse tweede handsbeurs in de gemeentelijke basisschool.

“Op onze beurs verkopen gezinnen kindgerichte goederen die in goede staat zijn maar die ze zelf niet meer gebruiken. Met deze beurzen willen we jonge gezinnen helpen om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen. En als verkoper krijg je zo nog iets terug van je oorspronkelijke investering”, aldus de initiatiefnemers. “Zoals elk jaar staat onze tweede handsbeurs garant voor een uitgebreid en gevarieerd gamma, van babyuitzet (kleding, waskussen, looppark, kinderstoel, autozitjes, enz) tot kinderkledij en speelgoed. Onze sterkste troef is dat de eigenaars zelf hun koopwaar aanbieden.” De toegang is gratis.

Meer informatie: grembergen.2dehandsbeurs@hotmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie