Zoek

Jeugdbewegingen in de kijker

Dendermonde – Vrijdag 21 oktober vindt de ‘Dag van de Jeugdbeweging’ plaats. Op die dag trekken alle kinderen en jongeren die lid zijn van een jeugdbeweging hun bewegingskledij aan om naar school te gaan. In heel Vlaanderen zullen duizenden kinderen en jongeren hun uniform dragen.

Wie in outfit komt, wordt door de stedelijke jeugddienst trouwens beloond. Leerlingen van de lagere school krijgen van de jeugddienst een geschenkje op school zelf. Wie naar de middelbare school gaat, wordt na schooltijd vanaf 15 uur verwacht op de Grote Markt en ontvangt een hapje, een drankje en natuurlijk een leuk gadget. Een dj zorgt er voor de juiste sfeer en dit jaar is er ook voor extra animatie! Het einde is voorzien rond 18 uur.

’s Avonds wordt het feest verder gezet en organiseert de jeugdraad voor de tweede keer de ‘Nacht van de Jeugdbeweging’ in de Zep aan de Leopold II-laan. Wie in bewegingskledij komt, mag gratis binnen. De anderen betalen 1 euro.

Meer informatie: jeugddienst@dendermonde.be of 052 21 20 93

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie