Zoek

CD&V-jongeren zetten vrijwilligers in de bloemen

Dendermonde – Jong CD&V reikt op zaterdag 19 november voor de eerste keer de ‘Trofee voor de Vrijwilliger en Vereniging van het Jaar’ uit. “Ieder jaar zetten we begin december de talloze vrijwilligers in de bloemetjes op de Internationale Dag van het Vrijwilligerswerk. Dit jaar wensen we nog een stap verder te gaan in het kader van Het Europese jaar van het Vrijwilligerswerk in 2011”, aldus initiatiefnemers Ken Van Weyenberg en Christoph Vermeirssen.

“De genomineerde voor ‘Vereniging van het Jaar 2011’ zijn vzw Parochiale Werken Sint-Gillis-bij-Dendermonde, Kunstvereniging Josse Luyckx Collectief Wij, KVG Dendermonde, Sconarda 600 en De Tondeldoos. Deze personen werden genomineerd voor de titel ‘Vrijwilliger van het Jaar 2011’ : Fabienne Abrams (KVG), Piet Van San (Kunstvereniging Josse Luyckx Collectief Wij) en Linda Boon (De Tondeldoos). De prijsuitreiking vindt plaats in het parochiecentrum van Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie