N-VA met eigen lijsten in arrondissement

Dendermonde – N-VA zal bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober volgend jaar in het arrondissement Dendermonde zich overal met eigen lijsten aanbieden. “In 2006 kwamen in 9 van de 10 gemeenten N-VA en CD&V samen op in kartel. Gezien de gewijzigde omstandigheden in het politiek landschap hebben de N-VA-afdelingen beslist met eigen N-VA-lijsten naar de verkiezingen te trekken. N-VA Dendermonde nam recent de beslissing om alleen naar de verkiezingen te gaan”, aldus Karel Uyttersprot van N-VA. “Wij hopen, en zijn ervan overtuigd, dat wij het aantal mandaten substantieel kunnen verhogen. Er wordt in de 10 gemeenten hard gewerkt aan de samenstelling van lijsten met bekwame kandidaten die in hun gemeente, op basis van een degelijk programma, het verschil kunnen maken”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie