Wat vind jij van de kerststal op de Grote Markt? (poll)

Dendermonde – Op Youtube verscheen gisteren deze korte videoboodschap waarin burgemeester Piet Buyse wordt opgeroepen iets te doen aan de kleurloze standbeelden in de kerststal op de Grote Markt. Wat vind jij? Vind je de oproep terecht? Of vind je niks verkeerd aan de kerststal?


Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

2 reacties

  1. Eindelijk een modern beeld en niet een van die puur nostalgische stomme kribbekes.Als niet-gelovige mens kan ik mij hier nog een beetje in vinden. Nu nog al de muzak kerstmuziek verbannen en we zijn er. Wees vriendelijk voor uw medemens dat is veel beter dan al die dure geschenken.

  2. Ik vrees dat een lerares van de kunstacademie deze beelden heeft gemaakt… voor een zacht prijsje. Met de wisselverlichting veranderen ze nu alle 10 seconden van kleur. Of ze daardoor nog mooier worden of nog lelijker, ik zou het niet weten . Ik zou ze in elk geval eerder onder De Palmboom zetten en ook rost verven en niet met Kerst maar met Palmzondag buitenzetten en liefst dan nog op het dorpsplein van Oudegem. Als symbool voor een gezin zonder dak boven hun hoofd. Het is toch triest dat tegenwoordig actiecomités zich ook al TEGEN sociale woningen verzetten. Pasop iedereen is VOOR sociale woningen en VOOR gevangenissen en VOOR windmolens hoor, maar op een ander hè, niet in zijn eigen buurt. Verhuizen is een optie…ook voor mij.

Geef een antwoord