Zoek

Scouts Baasrode op zoek naar oud-leden

Baasrode – De scouts van Baasrode plant op 23 en 24 juni een feestweekend. Op vrijdagavond willen ze graag zoveel mogelijk oud-leden uitnodigen voor een streekbierenavond en een gezellig samenzijn rond het kampvuur zoals dat vroeger was en nu nog altijd gedaan wordt.

“Maar het is niet zo vanzelfsprekend om de contactgegevens van alle oud-leden te vinden”, zegt Hadewijch De Bleser van het organiserend team. “We konden wel ledenlijsten opvragen tot het jaar 1977. De adressen op die lijsten kloppen nu natuurlijk niet meer aangezien dat adressen zijn van de ouders van de leden die intussen een eigen huis hebben”, zegt De Bleser. “Van voor 1977 hebben we zelfs geen ledenlijsten en dus zelfs geen namen van de leden toen.”

De scouts is nu op zoek naar ledenlijsten van voor 1977. Verder zijn ook recente adressen, e-mailadressen of telefoonnummers van oud-leden welkom. Wie lijsten heeft of zelf oud-lid is en er graag bij is tijdens het feestweekend kan contact opnemen via scouts_baasrode@hotmail.com, via de Facebookgroep Oud-scouts Baasrode of bellen naar 0473/46.60.90.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

3 Responses

Geef een reactie