Pascal de Roock uithangbord N-VA Schoonaarde

Schoonaarde – De gemeenteraadsverkiezingen naderen, en dus stellen de verschillende partijen hun lijsten op. Daarbij zoeken ze een moeilijk evenwicht waarbij alle deelgemeenten een plekje moeten krijgen. Voor N-VA zal Pascal de Roock de sterkhouder moeten worden in Schoonaarde. Hij is een van de drijvende krachten achter het G.A.S. en is onder andere actief als voorzitter van de oudervereniging van Schoonaarde.

“Ik kan mij vinden in het programma van N-VA en de geloofwaardigheid die die partij uitstraalt. Bovendien hebben kleinere gemeenten nood aan iemand die hun belangen verdedigt. Elke deelgemeente, elk individu moet in Dendermonde even belangrijk zijn en daar zullen we aan werken”, verzekert Pascal de Roock. “Mijn ervaringen en verkregen inzichten, van de afgelopen jaren, wil ik nu ook gebruiken voor de andere deelgemeenten en het centrum. Dat N-VA bijzonder veel belang hecht aan een goede wisselwerking tussen het centrum van de stad en haar deelgemeenten heeft mijn keuze nog vereenvoudigd.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie