Dendermonde tegen Aalst in ‘De klas van Frieda’

Dendermonde – Donderdagavond 17 mei – Hemelvaartdag – nemen de rivaalsteden Aalst en Dendermonde het tegen elkaar op in het televisieprogramma “De klas van Frieda” (één). De Ajuinenstad wordt vertegenwoordigd door burgemeester Ilse Uyttersprot en ‘slimste mens’ Bert Kruismans. Voor de Ros Beiaardstad treden burgemeester Piet Buyse en Q-Music-presentator Kürt Rogiers aan.

“De opnames vonden enkele weken geleden plaats. Beide ploegen wisten een mooie groep supporters rond zich te verzamelen. Die hebben een gezellige avond en een leuke, spannende quiz beleefd. Over de uitslag moeten ze zwijgen tot 17 mei rond de klok van 22 uur. Kijken dus!”, aldus Joost Pinnoo, kabinetsadviseur van burgemeester Buyse.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie