Zoek

Soulsister, De Mens, Miguel Wiels en Peter Van De Veire op dubbelfestival

Dendermonde – Zaterdag 7 en zondag 8 juli vindt op de Grote Markt het dubbelfestival Vlaanderen Feest! plaats. Het muziekfestival naar aanleiding van de Vlaamse feestdag brengt op zaterdag 7 juli Soulsister en De Mens naar de Ros Beiaardstad.

Wie kent niet de hits ‘The Way To Your Heart’, ‘Like A Mountain’, ‘Ain’t That Simple’, ‘Locks And Keys’, ‘Tell Me What It Takes’? De Mens ken je misschien nog van ‘Dit Is Mijn Huis’, ‘Jeroen Brouwers’, ‘Irene’, ‘Maandag’ en Ergens onderweg’.

Zondag 8 juli treedt vanaf 15 uur de Dynamic Symphonic Band & guests op. Het Dendermonds orkest, onder leiding van Geert Baetens, bestaat ondertussen 30 jaar en heeft zich in die tijd opgewerkt tot één van de top harmonieorkesten in Vlaanderen. Het dubbelfestival wordt afgesloten met Café Flamand. Miguel Wiels en Peter Van De Veire brengen enkele straffe Vlaamse artiesten mee en deze zorgen met uitsluitend Vlaamse klassiekers voor het grootste karaoke feest van Vlaanderen!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie