Pakt de Dendermondse Rugbyclub ook de titels?

Dendermonde – Nadat ze vorige week de Beker Van België naar Dendermonde wisten te halen, kunnen de mannen van de Dendermondse Rugbyclub vandaag ook de titel behalen. Vanavond om 18 uur spelen ze de finale van de play-offs tegen Kituro Schaarbeek. Door de dubbel te halen, kunnen de heren geschiedenis schrijven.

Niet alleen de herenploeg speelt vandaag voor de titel. Ook de damesploeg – de ‘Gazellen’ – speelt de finale. Deze namiddag nemen ze het op tegen de dames van Leuven. Beide wedstrijden worden gespeeld op de klein Heizel in Brussel.

Wat ook de uitslag, nadien is het feest in de kantine van de Dendermondse Rugbyclub aan de sportpleinen in Sint-Gillis, waar binnen enkele weken ook het internationale tornooi Flanders Open Rugby wordt georganiseerd, dé gelegenheid om de de Dendermondse kampioenen in actie te zien.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie