Zoek

Pakt de Dendermondse Rugbyclub ook de titels?

Dendermonde – Nadat ze vorige week de Beker Van België naar Dendermonde wisten te halen, kunnen de mannen van de Dendermondse Rugbyclub vandaag ook de titel behalen. Vanavond om 18 uur spelen ze de finale van de play-offs tegen Kituro Schaarbeek. Door de dubbel te halen, kunnen de heren geschiedenis schrijven.

Niet alleen de herenploeg speelt vandaag voor de titel. Ook de damesploeg – de ‘Gazellen’ – speelt de finale. Deze namiddag nemen ze het op tegen de dames van Leuven. Beide wedstrijden worden gespeeld op de klein Heizel in Brussel.

Wat ook de uitslag, nadien is het feest in de kantine van de Dendermondse Rugbyclub aan de sportpleinen in Sint-Gillis, waar binnen enkele weken ook het internationale tornooi Flanders Open Rugby wordt georganiseerd, dé gelegenheid om de de Dendermondse kampioenen in actie te zien.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie