3 Level Party in Zenith op 30 juni

Sint-Gillis – Het einde van het schooljaar wordt in jeugdhuis Zenith gevierd met een driedubbele party. “Zenith zet de zomer feestelijk in op zaterdag 30 juni met de tweede editie van de ‘3 Level Party’. Dit jaar starten we de avond met een BBQ. Iedereen is van harte welkom vanaf 17 uur. We vragen wel om vooraf in te schrijven. Nadien volgt een fuif waar honderden jongeren op worden verwacht”, aldus beroepskracht Ward Vranken.

De Main Room wordt geopend om 22 uur. Je zal er kunnen genieten van de muziek van onder andere Jazz & Bhang, Fooonetik en The Mixfitz. Als extra dit jaar worden er visuals voorzien door VJ Hunt om het geheel nog spectaculairder te maken.

Het derde level (dubstep) opent de deuren om 23.30 uur. Hier zorgen Contraddict, Profound vs Lash en Olivier voor de sounds. Als headliner van deze avond heeft Zenith niemand minder dan Freres DeLuxe kunnen strikken.

Kortom: 3 verschillende muziekgenres in 3 verschillende ruimtes, met dit jaar ook een BBQ! Nog niet overtuigd? Alle dranken zijn 10 + 1 gratis en de inkom bedraagt slechts 4 euro.

Meer informatie: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie