Zoek

Wandelen en fietsen met Jong Kwb Appels

Appels – Jong Kwb Appels organiseert op zondag 15 juli ‘Appelstap’, een ludieke gezinswandeling door de zomerse velden. Het thema dit jaar is reis rond de wereld. Deelnemers stappen van continent naar continent. De wandeling start aan Stamenee Kadee in de Hoofdstraat en bedraagt zo’n zestal kilometer. Men kan vertrekken tussen 13 en 14.30 uur. De kostprijs is 4 euro per persoon (2 euro voor leden en kinderen jonger dan 12 jaar). Deze wandelnamiddag wordt om 18 uur afgesloten met de prijsuitreiking voor de beste wereldreiziger. Vooraf inschrijven is niet nodig, gewoon de wandelschoenen aantrekken en go!

Voor het eerst organiseert Jong Kwb Appels ook ‘Appeltrap’, een fotozoektocht per fiets voor het hele gezin. Het is een fietstocht van ongeveer 25 kilometer doorheen de Denderstreek en die je kan doen wanneer je dat wil. Het principe is eenvoudig. Je haalt voor 5 euro een formulier af bij Jan Poppe in de Heidestraat 87. Je stapt op je fiets en vertrekt. De hoofdprijs van deze zoektocht, die uitgereikt wordt op 22 september, is een ballonvaart.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie