Win een duoticket voor The Van Jets in Zenith

Sint-Gillis – The Van Jets komen naar Zenith! Vertel het voort. Deze Oostendse band is een vaste waarde in de Belgische pop & rock. Hun hit ‘The Future’ was in 2010 zelfs het meest gedraaide nummer op Studio Brussel. Op hun nieuwe (derde) album gaan ze voor een nieuwe sound, maar blijven ze toch onmiskenbaar zichzelf. De band blijft trouw aan de rauwe rock ’n roll, maar klinkt toch fris als nooit tevoren.

Het voorprogramma wordt verzorgd door The Father, The Son and The Holy Simon. Na de concerten volgt een afterparty met E-phonk en Dconvict. De toegangsprijs is inbegrepen in het ticket (ook afzonderlijk aan 4 euro).

The Van Jets op 14 augustus om 20 uur in jeugdhuis Zenith.
Tickets: 8 euro via www.city-sounds.be/tickets

Win een duoticket voor dit exclusieve concert! Stuur een e-mail naar info@city-sounds.be en zet in het subjectregel ‘Wedstrijd Van Jets – Editie’. De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht. Succes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie