Zoek

Werkzaamheden stationsomgeving starten wellicht pas in 2018

Dendermonde – Op nieuwswebsites werd vandaag bericht over de plannen van de NMBS, De Lijn en het stadsbestuur om de stationsomgeving ingrijpend te veranderen. De plannen werden gisterenavond voorgesteld.

Er komt een nieuw stationsgebouw en ook de perrons worden aangepakt. De bedoeling is om ruimte te voorzien voor 1.000 fietsen en 800 auto’s. Men verwacht dat de werken pas in 2018 zullen starten nadat allerhande procedures zijn doorlopen. De werken zouden zeven tot tien jaar kunnen duren. De kostprijs wordt geschat tussen 40 en 60 miljoen euro.

Lees er meer over …
De Morgen
De Standaard

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie