Werkzaamheden stationsomgeving starten wellicht pas in 2018

Dendermonde – Op nieuwswebsites werd vandaag bericht over de plannen van de NMBS, De Lijn en het stadsbestuur om de stationsomgeving ingrijpend te veranderen. De plannen werden gisterenavond voorgesteld.

Er komt een nieuw stationsgebouw en ook de perrons worden aangepakt. De bedoeling is om ruimte te voorzien voor 1.000 fietsen en 800 auto’s. Men verwacht dat de werken pas in 2018 zullen starten nadat allerhande procedures zijn doorlopen. De werken zouden zeven tot tien jaar kunnen duren. De kostprijs wordt geschat tussen 40 en 60 miljoen euro.

Lees er meer over …
De Morgen
De Standaard

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie