Zoek

Gemeenteraad keurt voorontwerp jeugd- en dienstencentrum goed

Appels – Op de gemeenteraad van woensdag 4 juli werd het voorontwerp van het jeugd- en dienstencentrum in Appels goedgekeurd. Ik ben best wel fier. Laat de aannemer maar komen, twitterde schepen Leen Dierick.

Een werkgroep bestaande uit de belangrijkste toekomstige gebruikers, stadsdiensten onder voorzitterschap van de schepenen Dierick en Meremans hebben het ontwerp gekozen, beoordeeld en laten aanpassen aan hun opmerkingen. De voltallige werkgroep is uitermate tevreden met het behaalde resultaat. Ook de jeugdraad heeft een positief advies gegeven.

De kostprijs van het gebouw bedraagt 975.000 euro en voldoet aan de vraag vanuit jeugd- en verenigingsleven . Ook zal het fungeren als dienstencentrum van deelgemeente Appels, met kantoor voor wijkinspecteur en stadsadministratie. Het ontwerp is zo ontworpen dat de open ruimte gevrijwaard wordt en er ook op het dak kan gespeeld worden. Tevens is het een gebouw met laag energieverbruik en is zeer ecologisch.

De volgende stap is het aanvragen van de bouwvergunning en het aanstellen van de aannemer.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie