Zoek

Wat doe je vandaag, zaterdag 21 juli?

Dendermonde – De kans dat vandaag de zomer in alle hevigheid losbarst en de temperatuur de hoogte inschiet, is wellicht niet groot. Maar, we blijven optimist! De regen en de wolken houden ons niet thuis op deze nationale feestdag.

Update 10.51 uur: De zon laat zich schoorvoetend zien!
Update 12.39 uur: Dan toch wolken?
Update 13.55 uur: Daar is de zon weer.

Deze namiddag vindt – vanaf 14 uur – ‘Jazz in het Park’ plaats. Het minifestival staat ook dit jaar garant voor een boeiende muzieknamiddag met optredens van Mr. P & The Cadillacs (fifties rock ‘n’ roll & doo-wop) The Rhythm Devils (boogie woogie en swing van de bovenste plank) The Int. New Orleans Night Owls (de beste New Orleans jazzband van dit moment). De toegang is gratis.

Als afsluiter van de nationale feestdag is er het concert van de Koninklijke Muziekkapel van de Brandweer vanaf 20 uur op de Grote Markt. De harmonie heeft Udo uitgenodigd als speciale gast. Dirigent Patrick Heirbaut: “Udo is een artiest die past bij de stijl van onze muziekkapel. Hij brengt het betere herkenbare popgenre en dat bespelen we graag. Bovendien is Udo een echte allround entertainer die het publiek op de Grote Markt zeker in de juiste sfeer zal brengen.”

Heb je nadien nog zin om verder te feesten, dan kan je terecht op de Tropical Party in jeugdhuis Zenith. Op muzikaal vlak zorgen Davidov (Culture Club, TMF Coolsweat), Moonflower (Tomorrowland, Noxx), E-Phonk ft. Coely (City Sounds, Beatville, MNM) en Dossch-Y (Zenith) er voor de zwoele sfeer.

Wil je het rustiger aanpakken, dan kan je vanavond ook naar Cinema Albert.

En – tot slot – voor wie liever niet in Dendermonde blijft, geeft de Dendermondse band Noria een concert op het Luisterplein van de Gentse Feesten. “Het Luisterplein is deels overdekt, ideaal bij regenweer, maar ook als de zon schijnt is het er heerlijk vertoeven! Wij brengen gezellige luisterliedjes en beloven jullie dat het genieten wordt!”

Jazz in het Park
Udo zingt op de Grote Markt op 21 juli
Tropical Party met dj Moonflower
Van 20 tot 26 juli in Cinema Albert
Noria op het Luisterplen van de Gentse Feesten

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie